Street Bourbon Band är ett coverband från Varberg men med hela Europa som spelfält. Bandet har gjort turnéer i länder som Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, Norge och Danmark. SBB bildades 1986 med ett enda mål: Att ha roligt! Den dagen SBB slutade att ha roligt skulle bandet upphöra. De håller såklart på än.

Inte som alla andra
SBB skiljer sig från traditionella coverband. De akustiska instrumenten används lika mycket som de elektriska. En cover kan, menar de, lika väl vara skriven på 1920-talet som idag. Detta gör att en kväll med SBB kan ta många vägar genom den musikaliska historien. Den kan börja med en 20-tals jazzdänga framförd akustiskt och avslutas i en svettdrypande rock-klassiker eller den senaste hiten från någon topplista.

SBB för alla tillfällen
Genom åren har SBB samarbetat med många arrangörer och företag, såsom Svenska Tobaksbolaget, Spendrups, Coca-Cola, Colgate-Palmolive, Liseberg, Ticket m fl. Men de spelar lika gärna på klubbar, discotek, firmafester eller bröllop. En av specialiteterna är bordsunderhållningen, som skiljer sig från det traditionella snaps-sjungandet. Detta har fått fart på 100-tals fester genom åren. Ingen lämnas oberörd av ett framträdande av Street Bourbon Band!

Kontakta SBB för ytterligare information. Vi skräddarsyr kvällen tillsammans med Dig!